Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA genomineerd voor Klantvriendelijkste Bedrijf 2014

Franchiseformule DA drogisterijen is genomineerd voor de titel ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2014′. Het team van MarketResponse heeft dit bekend gemaakt. Op 23 september wordt duidelijk wie de titel in de wacht sleept. De andere genomineerde zijn: Primera, Douglas, Jumbo, IKEA, De Bijenkorf, Etos, ANWB, Miss Etam, Bol.comLogo-klantvriendelijkstebedrijf
In 2011 won DA de titel ‘Klantvriendelijkste Bedrijf’. In 2012 en 2013 behoorde de franchiseformule wederom tot de top tien. Wouter Nooij, Commercieel Directeur van DA, is verheugd met de nominatie. “Dat DA is genomineerd als één van de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland, onderstreept dat de consument ons als drogisterijketen waardeert. Het is bovendien een bevestiging voor onze zelfstandige ondernemers en hun medewerkers, dat hun klantbenadering wordt gewaardeerd.”

Sinds 2007 vindt de jaarlijkse verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland plaats. Vorig jaar is supermarktketen Plus als winnaar uit de bus gekomen. Dit jaar is het onderzoeksthema ‘Privacy & klantvriendelijkheid: gaan we soms te ver?’. Het ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’ wordt volledig bepaald door 2.500 consumenten en is daarom ook een gewilde titel voor bedrijven.

Op basis van zes criteria beoordelen respondenten de klantvriendelijkheid van bedrijven: wees beschikbaar als de klant daar om vraagt; kom de belofte na die je in reclame maakt; doe niet moeilijk over formaliteiten als de klant wil ruilen; geef fouten toe en los ze op juiste wijze op; val de klant niet onnodig lastig en wees oprecht betrokken bij de klant.