Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule De Beren lanceert ‘De Beren Dinerbox’

Het plan was er al om ‘De Beren Dinerbox’ te introduceren. Na de sluiting van de horeca is het nu tijd om dit concept te lanceren. De Beren lanceert vandaag, dinsdag 1 december, De Beren Dinerbox: een box gevuld met gerechten die garant staan voor een restaurantwaardig drie-gangen keuzemenu. De gerechten zijn voor 90 procent bereid en middels de korte instructie kan men simpel, snel en efficiënt een maaltijd uitserveren.

‘’Bijzondere gelegenheden krijgen het extraatje dat ze verdienen. Vluchtige etentjes veranderen in waardevolle diners, inclusief lang natafelen. Weekenden worden weer Bourgondisch gezellig. De Dinerbox staat gelijk aan een onvergetelijke restaurantbeleving, maar dan veilig thuis’’, aldus Melvin van der Wielen, directeur van De Beren.

Inhaken op behoeften

Hoewel het erop lijkt dat het initiatief volledig inhaakt op de huidige coronacrisis, is het idee voor De Beren Dinerbox nog voor de uitbraak van het virus ontstaan. “We wilden De Beren liefhebbers die om welke reden dan ook niet naar onze restaurants kunnen komen tegemoetkomen. De Dinerbox bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner thuis. De huidige situatie maakt dat we de box lanceren op het moment dat onze gasten er het meest behoefte aan hebben. Gasten kunnen thuisblijven, terwijl wij het restaurantgevoel bij hen thuis bezorgen.”

Uitbreiding bezorglijn

In plaats van een tocht naar de supermarkt of een snelle hap uit de afhaal- of bezorgdoos, kunnen horecaliefhebbers binnen no time een drie-gangendiner voorschotelen die niet alleen een lust is voor de maag, maar ook voor het oog. Men kan bij een aantal vestigingen vanaf december een kerstmenu bestellen met winterse gerechten en luxe wijnen. Al met al speelt het nieuwe product in de bezorgmarkt onbedoeld in op de coronamaatregelen. In de toekomst hoopt De Beren de box-lijn uit te breiden met bijvoorbeeld Paasbrunch – en BBQ boxen.

[box]Wil jij franchisenemer worden bij De Beren? Vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan.[/box]
×