Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Finovion groeit tijdens coronacrisis

Corona zou er voor zorgen dat ondernemers minder risico willen nemen omdat de toekomst minder voorspelbaar is. Zo zijn er de afgelopen 6 maanden minder bedrijven gestart dan dezelfde periode 1 jaar hiervoor. Voor ondernemers met een administratiekantoor betekent dit dat zij kiezen voor stabiliteit in hun kantoor.

De aansluiting van een kantoor bij de Finovion formule brengt met zich mee dat software wordt aangepast en dat een kantoor zich nieuwe werkwijzen eigen moet maken. Je zou daarom verwachten dat kantoren zich niet bij Finovion willen aansluiten. Het tegendeel is echter het geval. De afgelopen 6 maanden zijn er 7 nieuwe locaties geopend. Zo zijn er nu ook kantoren in Haarlem, Naaldwijk, Rosmalen, Lelystad, Amsterdam Noord, Vaassen en Leusden.

Commercieel directeur Wichard Hendriks geeft als verklaring dat kantooreigenaren juist in coronatijd behoefte hebben aan collegialiteit. Ook worden in coronatijd de voordelen van samenwerken met andere kantoren nog meer zichtbaar. Zo wordt door het Finovion servicekantoor allerlei corona informatie voor zowel het aangesloten kantoor als de MKB klant verstrekt. Het forum is het afgelopen jaar ook intensief door de kantoren gebruikt om informatie en ervaringen over corona te delen. Het Finovion netwerk bestaat uit 59 administratiekantoren en accountancyspecialisten en wil de komende jaren doorgroeien naar een aantal van 75.

Finovion is nog op zoek naar ondernemers die een franchisevestiging willen beginnen. Vul onderstaand formulier gratis in voor meer informatie.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Finovion![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×