Franchiseformule Finzie uit de startblokken

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Finzie

Onder de naam Finzie gaat deze maand een nieuwe franchiseformule van start die zich richt op het doorlopend optimaliseren van de grote en kleine geldzaken van consumenten. Met een combinatie van lokale franchisenemers, systemen, een centraal klantenteam en lage kosten gaat Finzie voor tevreden klanten.

Finzie is de naam waaronder de franchiseformule van Romeo Financiële Diensten gaat opereren, zo bleek gisteren tijdens een presentatie van de formule aan ruim 50 businesspartners. De formule is ontstaan vanuit de overtuiging dat door het efficiënt en relatiegericht organiseren van financiële dienstverlening, consumenten beter en voordeliger bediend kunnen worden dan nu het geval is.

“We weten dat consumenten gelukkiger leven als hun geldzaken op orde zijn. Tegelijkertijd kun je constateren dat ze daar niet of nauwelijks inspanning voor willen verrichten. Daar ligt onze taak”, aldus directeur Paul van der Meijs. “Omdat we zeer efficiënt georganiseerd zijn, kunnen we deze dienstverlening voor weinig geld bieden. Daar zit alles bij inbegrepen, want de klant houdt niet van onduidelijkheid”, zegt Van der Meijs.

Na een half jaar gaan de eerste franchisenemers deze maand aan de slag. Begin volgend jaar moet een stevige groeispurt ingezet worden. “We kiezen ervoor om eerst op beperkte schaal onze processen en systemen te testen. Er valt ongetwijfeld nog wat te verbeteren, maar de basis staat als een huis.” aldus Van der Meijs.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise