Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Rozey opent derde filiaal in Amersfoort

10 februari 2022

Rozey_Amersfoort

Vegetarisch(e) franchiseformule Rozey opent een derde filiaal in Amersfoort. In navolging van de twee winkels in Rotterdam en Delft kunnen Amersfoortse bewoners nu ook gebruik maken van 56 verschillende luxe vegetarische en veganistische gerechten bij restaurant Rozey.

Rozey heeft een locatie weten te bemachtigen in Amersfoort. Het gaat hier om een pand met vele ramen met uitzicht op de rivier. De formule opent deze week zijn deuren en kan 80 gasten tegelijk bedienen.

Voor hun nieuwe vesteging in Amersfoort zijn er twee gepassioneerde franchisenemers onder contract genomen: Hans en Lisanne Bommer, die ook broer en zus zijn.

Verantwoorde producten van duurzame leveranciers

Het bedrijfsconcept zijn visie ligt op dat zowel ingrediënten en producten als leveranciers een minimale negatieve impact hebben op mens, dier en planeet. Roos verlangt en vraagt aan haar leveranciers dat zij de meest verantwoorde producten uit hun assortiment leveren.

Over rozey

‘’Rozey is een uniek en gebruiksvriendelijk foodconcept van foodstylist Roos Rutjes en horeca’’, aldus Roland Hogenelst. Roland Hogenelst is de eigenaar van meerdere grote voedselketens zoals La Cubanita en Rozey.

×