Franchiseformule The Read Shop opent zes nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Read Shop

The Read Shop heeft in het eerste kwartaal van 2017 zes nieuwe vestigingen geopend. Deels door ondernemers die al aangesloten waren bij de inkoopcombinatie van Retail Development Company en zich nu aansluiten bij de franchiseformule The Read Shop, tevens zijn er een aantal nieuwe winkels geopend. In 2016 opende de formule al zeventien nieuwe vestigingen.

Boekhandel Maaspoort in Den Bosch is op 1 januari jl. overgestapt naar de franchiseformule en verbouwd dit jaar nog zijn vestiging naar het formuleconcept. De eigenaren, familie van Kaathoven, heeft ook een vestiging in Rosmalen, die ook verder zal gaan onder de naam van de formule.

Op 11 maart jl. is de The Read Shop ook weet terug gekeerd naar Warnsveld, na een overname van de nieuwe eigenaren Bert en Adri Bosma. Op dezelfde dag heeft franchisenemer Herman Tieman ook zijn vestiging mogen openen, na te zijn overgestapt van Bruna naar The Read Shop.

Franchisenemer Bram van Vliet, eigenaar van The Read Shop Express in Rozenburg, zal in april boekhandel Plantage Koningshoek in Maasluis compleet verbouwen en ook daar verder gaan onder de franchiseformule.

In Hengelo besloot een ondernemer van Bruna zijn vestiging te sluiten. Franchisenemers van The Read Shop Express in Delden zagen er mogelijkheden in om de vestiging om te bouwen naar een The Read Shop. “We gaan dat met zijn vieren doen. Onze zoon Ramon en zijn vrouw Kelly staan straks in Hengelo in de winkel”, zegt Gerrit Holtvoort, die ook zijn eigen vestiging in Delden heeft. De vestiging in Hengelo is op 18 maart jl. open gegaan.

Naast al deze openingen zal The Read Shop in april feest vieren vanwege het 25-jarig bestaan van de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.