Franchiseformules sterk vertegenwoordigt bij Top 100 Grootste Bedrijven en Merken

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op maandag 23 mei jl. werd het jaarlijkse evenement Top 100 Grootste Bedrijven en Merken gehouden. De organisatie lag in handen van Misset Horeca. Vorig jaar werd gezien als een recordjaar doordat de hoogste omzet, hoogste rapportcijfer, beste cijfer voor de economie en hoge groeiverwachting voor 2016 werden genoteerd.

De Beren behaalde tijdens het evenement de titel meest sympathieke merk van Nederland. Daarnaast heeft de restaurantformule de derde plek weten te behalen in de lijst van horecamerken met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. De Beren eindigde in de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken op de 43e plek. De eerste plek ging naar fastfoodformule McDonald’s. De Top 50 werd verder aangevuld met franchiseformules Domino’s Pizza, Burger King, KFC, New York Pizza, Febo, Bagels & Beans en HEMA.

Tapasformule La Cubanita won de award voor beste crowdfundingcampagne. Daarnaast is La Cubanita voor het derde jaar op rij een van de grootste omzetstijgers en behaalde zij de 36e plek in de Top 100.

De gehele lijst is hier te vinden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.