Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformules vallen in de prijzen

Maandag 15 september jl. zijn de categoriewinnaars van de publieksprijs ‘Beste Winkelketen van Nederland’ 2014-2015 bekend gemaakt. In totaal zijn veertien franchiseformules in de prijzen gevallen. Het onderzoek is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO. Meer dan vierhonderd retailers zijn beoordeeld door 275 duizend Nederlandse consumenten.

Onder de categoriewinnaars van de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ zijn onder andere Welkoop, beste dierenspeciaalzaak, Bakker Bart, beste food to go winkelketen, en Runnersworld, beste sportwinkelketen. Daarnaast zijn de formules Primera, Bike Totaal, Gall & Gall, Rituals, Hunkemöller, Intertoys, Pearle Opticiens en Intratuin in de prijzen gevallen.

Ook bij ‘Beste Webshop van Nederland’ zijn verscheidene formules in de prijzen gevallen. Formido is in de categorie bouwmarkten uitgeroepen tot beste webshop van Nederland. Tevens hebben Arke, HEMA en opnieuw Intertoys een prijs weten te veroveren.

Op 30 oktober 2014 worden tijdens het ABN AMRO retailer of the Year gala de winnaars gekozen in de categorieën ‘Beste Winkelketen van Nederland en ‘Beste Webshop van Nederland’. Tevens worden tijdens dit gala de winnaars van de vakprijzen ‘Retail Executive van het Jaar’ en ‘Retailmanagementteam van het Jaar’ bekengemaakt.