Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisegever Hubo staat zelf in de winkel

14 maart 2019

DGN retail B.V. riep week 10 uit tot Week van de Winkel. Van maandag 4 t/m vrijdag 8 maart 2019 trokken medewerkers van DGN het land in, om aan de slag te gaan bij Hubo ondernemers. Daarmee hebben zij een beter beeld gekregen van wat zich op de werkvloer afspeelt.

Op de werkvloer

Bij elke ondernemer die zich had aangemeld werd een DGN-medewerker ingepland. Zij stonden achter de kassa, bouwden schappen om, gingen mee op klus bij de klant, vulden de voorraad aan en deden nog veel meer klussen die dagelijkse kost zijn voor ondernemers van Hubo.

Op deze manier leren DGN-medewerkers en ondernemers elkaar niet alleen beter kennen, maar DGN krijgt ook een beter beeld van hoe het er aan toe gaat in de winkel. Op die manier kunnen ideeën, strategieën en keuzes beter afgestemd worden op de praktijk.

Aansluiting met leden en praktijk

Natuurlijk werkte ook Gertjo Janssen, Directeur van DGN retail B.V. én Managing Director van Euretco, mee in de winkel. “Het is ontzettend belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan ondernemers en hun winkel. Op die manier behoud je een goede aansluiting met je leden én de praktijk”, aldus Gertjo Janssen.

 

×