Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisekans: Word ondernemer bij Taco Mundo in Ede-Veenendaal

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor een winkel in Ede-Veenendaal. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.
Taco Mundo

Taco Mundo is de landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels 20 jaar. Met een uitgebreid assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 32 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging.

Vanwege de sterke vraag heeft de keten als doelstelling om het aantal winkels landelijk binnen 3 jaar te verdubbelen naar 60 winkels. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij Taco Mundo. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.

Ede-Veenendaal

Ede en Veenendaal liggen beide op een steenworp van de Hoge Veluwe en beschikken beide over een bruisend centrum. Zowel Ede als Veenendaal worden geprezen om hun gastvrijheid en gezelligheid. Om die reden een perfecte match met de Taco Mundo formule.

Ede heeft officieel geen stadsrechten, maar staat bekend als een stad met een dorpsgevoel. Daarnaast staat Ede ook bekend als een van de gelukkigste steden van Nederland. Veenendaal wordt beschouwd als dé belangrijkste koopstad tussen Arnhem en Utrecht door een ruim aanbod aan winkels waardoor het jaarlijks meer dan 1.000.000 bezoekers trekt.

Ede staat op de negende plaats van grootste gemeenten van Nederland en in combinatie met Veenendaal ontstaat er een verzorgingsgebied met meer dan 130.000 inwoners. In vergelijking met andere grote gemeentes zijn er nog relatief weinig bezorgrestaurants in deze omgeving actief. Om deze reden is Ede-Veenendaal een gebied met een enorm potentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken in Ede-Veenendaal gaat introduceren én populair gaat maken met de focus op bezorging aan huis.

Waarom Taco Mundo?

Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

5 redenen om je eigen Taco Mundo te beginnen:
  1. Bewezen formule
  2. De Mexicaanse keuken is hot
  3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  4. Verse gezonde gerechten
  5. Inspelen op de nieuwste trends
Benodigde Investering

Als franchisenemer draag je zorg voor de investering die nodig is om jouw Taco Mundo winkel te realiseren. De investering bedraagt gemiddeld € 165.000, ex btw waarvan je € 50.000, zelf inbrengt aan eigen middelen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de opening van je eigen Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de opening van een nieuwe winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!
[box]Ontvang meer informatie over deze franchisekans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

×