Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisekans: Word ondernemer bij Taco Mundo in Haarlem-Noord

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor een winkel in Haarlem-Noord. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.
Taco Mundo

Taco Mundo is de landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels 20 jaar. Met een uitgebreid assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 32 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging.

Vanwege de sterke vraag heeft de keten als doelstelling om het aantal winkels landelijk binnen 3 jaar te verdubbelen naar 60 winkels. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij Taco Mundo. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.

Haarlem

Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, is halverwege de Middeleeuwen ontstaan en stond bekend om het brouwen van bier, het bouwen van schepen en het produceren van laken. Tot op de dag van vandaag is de rijke historie van Haarlem goed terug te zien. Haarlem kreeg al in 1245 stadsrechten en behoort hiermee tot een van de oudste steden van Nederland.

Haarlem ligt op een steenworp afstand van de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. Daarnaast staat Haarlem vooral bekend als een gemoedelijke stad met een aangename sfeer. De binnenstad is rijk aan sfeervolle cafés en restaurants. De stad heeft als bijnaam “klein-Amsterdam” door de vele grachten, kleine straatjes en herenhuizen die je er kunt vinden.

In de buurt het centrum kun je de succesvolle winkel: Taco Mundo Haarlem vinden op de Gedempte Oude Gracht. Met bijna 250.000 inwoners biedt Haarlem een enorm groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de tweede winkel in Haarlem gaat openen en de Mexicaanse keuken nóg populairder gaat maken.

Waarom Taco Mundo?

Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

5 redenen om je eigen Taco Mundo te beginnen:
  1. Bewezen formule
  2. De Mexicaanse keuken is hot
  3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  4. Verse gezonde gerechten
  5. Inspelen op de nieuwste trends
Benodigde Investering

Als franchisenemer draag je zorg voor de investering die nodig is om jouw Taco Mundo winkel te realiseren. De investering bedraagt gemiddeld € 165.000, ex btw waarvan je € 50.000, zelf inbrengt aan eigen middelen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de opening van je eigen Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de opening van een nieuwe winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!
[box]Ontvang meer informatie over deze franchisekans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

×