Franchisekans: Word ondernemer bij Taco Mundo in Wageningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor een winkel in Wageningen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.
Taco Mundo

Taco Mundo is de landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en bestaat inmiddels 20 jaar. Met een uitgebreid assortiment van onder meer Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, is Taco Mundo met haar 32 winkels marktleider in het Mexicaanse segment van maaltijdbezorging.

Vanwege de sterke vraag heeft de keten als doelstelling om het aantal winkels landelijk binnen 3 jaar te verdubbelen naar 60 winkels. Het werken met verse ingrediënten staat centraal bij Taco Mundo. Een derde van de omzet wordt gerealiseerd door vegetarische gerechten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel: verpakkingen zijn recyclebaar en de bezorging wordt uitgevoerd met elektrisch vervoer.

Wageningen

Wageningen is een stad in de provincie Gelderland en staat bekend als universiteitsstad en als de stad van de bevrijding. Op 5 mei 1945 werd er in deze stad de Duitse capitulatie getekend. Om deze reden is Wageningen op 5 mei de gezelligste stad van Nederland.

Deze stad is gelegen aan de Nederrijn, tussen de Betuwe en de Veluwe. Daarnaast kun je de Utrechtse Heuvelrug op een steenworp afstand vinden. Naast de mooie omgeving kun je in Wageningen ook goed terecht voor een dagje winkelen. Verder kun je in het compacte centrum genieten van vele restaurants en cafés.

Met bijna 40.000 inwoners en relatief weinig aanbieders op het gebied van maaltijdbezorging is Wageningen een stad met een enorm potentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken in Wageningen populair gaat maken met een focus op bezorging aan huis.

Waarom Taco Mundo?

Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

5 redenen om je eigen Taco Mundo te beginnen:
  1. Bewezen formule
  2. De Mexicaanse keuken is hot
  3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  4. Verse gezonde gerechten
  5. Inspelen op de nieuwste trends
Benodigde Investering

Als franchisenemer draag je zorg voor de investering die nodig is om jouw Taco Mundo winkel te realiseren. De investering bedraagt gemiddeld € 165.000, ex btw waarvan je € 50.000, zelf inbrengt aan eigen middelen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de opening van je eigen Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de opening van een nieuwe winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse? 👇
Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Ontvang meer informatie over deze franchisekans!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.