Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisemanager Mark Verbruggen over Straetus Incasso

Straetus Incasso is een landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB. Sinds 2009 opereert Straetus op de incassomarkt. Mark Verbruggen is franchisemanager van de formule sinds november 2017. Voor hem is franchise een mooie vorm van ondernemen, omdat je samen problemen op kunt lossen en onderling kunt sparren.
Hoe Verbruggen begon bij Straetus Incasso

Mark Verbruggen was eerder werkzaam bij een klein lokaal deurwaarderskantoor, waar hij acht jaar heeft gewerkt. Toen Verbruggen op LinkedIn zag dat Straetus Incasso op zoek was naar collega’s wist hij het meteen: ‘’Ik zag dat Straetus groeiende was, dit was de uitgelezen kans voor mij om te beginnen bij deze formule”. Doordat Verbruggen al actief was bij het deurwaarderskantoor had hij veel ervaring in inhoudelijk procederen en beslagleggingen. Hierdoor kwam hij in aanmerking voor de functie van franchisemanager.

Diversiteit in het werk

Mark Verbruggen had nog geen ervaring in franchise en had dus nog niet veel kennis over franchisen. Toch is dit de functie die hij met volle passie iedere dag bekleedt. Elke dag helpt Verbruggen franchisenemers bij commerciële zaken, met name hoe ze dingen het beste kunnen aanpakken. Voor vele franchisenemers is hij een ‘sparringspartner’ over bijvoorbeeld juridische vraagstukken of andere vraagstukken waar onduidelijkheid over is bij franchisenemers. Ook heeft hij zelf twee vestigingen in beheer. “Al deze werkzaamheden maken mijn werkdagen erg divers”, aldus Verbruggen.

Franchisenemer worden bij Straetus

Straetus Incasso heeft drie kenmerken die ondernemers moeten hebben en dat zijn: persoonlijk, transparant en ondernemend. Mark Verbruggen vertelt: ‘’Er wordt in het Straetus team veel samengewerkt en dingen worden ook samen opgelost. Het is niet nodig om veel juridische kennis te hebben, dit kunnen wij je aanleren.’’ Volgens Verbruggen kom je als franchisenemer bij Straetus Incasso in een warm bad terecht.

[box]Vrijblijvend informatie ontvangen over ondernemen bij Straetus Incasso? Klik dan hier. [/box]

 

×