Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisen bij Bagels & Beans – bekijk de webinar op 6 oktober!

Altijd al bagelbaas willen worden of wil je vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden om te franchisen? Bagels & Beans organiseert regelmatig unieke en laagdrempelige activiteiten om kennis te maken. Op deze manier leer je alles over het ondernemerschap en mogelijkheden.

Op donderdag 6 oktober om 19.31 uur organiseert Bagels & Beans een webinar waarin ze je meenemen in het leven van een bagelbaas en alles vertellen over het franchisen bij hun formule. Meld je nu aan & mis deze informatieve activiteit niet!

U kunt zich hier aanmelden.

Meer informatie over Bagels & Beans:

Sinds de opening in van de eerste vestiging in 1996 biedt Bagels & Beans gasten een moment van aandacht, rust en geluk in een gejaagde tijd. Een warme en hartelijke plek waar je altijd welkom bent. En plekwaar gezond en lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat. Een plek waar iedereen zich beter voelt.

In 2002 startte Bagels & Beans met franchise en vandaag de dag telt de formule zo’n 80 vestigingen in Nederland. De franchisenemers van Bagels & Beans worden ook wel bagelbazen genoemd.

AANDACHT EN AMBITIE

Persoonlijke aandacht en op een bewuste en positieve manier omgaan met je omgeving is een essentieel kenmerk van Bagels & Beans. Mensen blij maken en hen een goed gevoel geven met pure producten, toewijding en teamwork. Bagels & Beans werkt continu aan het vervolmaken van de formule en dat merk je niet alleen aan de innoverende producten, sfeervolle inrichting en de professionele organisatie, maar ook aan de ambitieuze groeiplannen.

BAGELS & BEANS FRANCHISENEMER WORDEN?

Bagels & Beans zoekt stralende duizendpoten met gastvrijheid in het bloed en Bagels & Beans in het hart. Bagelbazen die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Aardige, krachtige en sprankelende mensen die zich herkennen in onze filosofie, geloven in onze producten en een vestiging duurzaam willen exploiteren.

Spreekt deze visie jou als potentiële bagelbaas aan en ben je ervan overtuigd dat het Bagels & Beans ondernemerschap jou op het lijf geschreven is? Vraag dan informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×