Franchisen bij PersoneelSelectief nagenoeg zonder investering (adv.)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

PersoneelSelectief is een groeiend uitzendbureau, dat zich kenmerkt door een no-nonsense aanpak. Het bedrijf is acht jaar geleden opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering. Wegens uitbreiding en groei van het klantenbestand is de formule op zoek naar franchisenemers voor in eerste instantie de regio franchisenemers in de regio Zwolle, Kampen, Apeldoorn en Meppel.

Bij de formule franchisen vereist geen entreefee, daarnaast regelt de formule zelf de salarisverweking en uitbetaling aan de werknemers. Het hoofdkantoor verzorgt de backoffice, facturatie en debiteurenbeheer i.c.m. NEN gecertificeerde payrollondernemingen. De inkoopprijzen zijn scherp en transparant. Dus er is nagenoeg geen investering nodig om te franchisen bij PersoneelSelectief. Gezamenlijk wordt gewerkt met het systeem Otys.

Bij PersoneelSelectief houdt de franchisenemer zich bezig met werkzaamheden als: aannemen van opdrachten, uitbouwen en onderhouden van contacten met opdrachtgevers, werving & selectie, uitzenden, detacheren en begeleiden van werknemers, registratie van basisgegevens en contacten van opdrachtgevers en werknemers, ideeën aanbrengen voor regionale marketingactiviteiten.

Geïnteresseerd in uw eigen PersoneelSelectief? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.