Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisen bij Tubz: zo groot als je wilt

Voor sommigen is het een bijverdienste. Anderen pakken het groot aan. Het exploiteren van ‘vending machines’: automaten met snoep, nootjes, worstjes, Pringles of speelgoedcapsules. Tubz heeft een unieke en zeer eenvoudige franchiseformule die zich gestaag verspreidt door Nederland.

Een automaat met de bekende draaiknop blijft onweerstaanbaar voor veel kinderen, en voor volwassenen ook. Je ziet ze in winkelcentra, in de horeca en op tal van plaatsen waar veel aanloop is. Tubz, een van oorsprong Britse formule, is sinds enkele jaren in Nederland actief met de exploitatie van diverse automaten op die locaties waar veel publiek komt. “Onze franchisenemers zijn, net als wij, steeds slimmer in het vinden van locaties waar veel mensen komen en waar ze ook een tijdje moeten doorbrengen”, vertelt Tubz-franchisegever Ramon Baudoin. “Dus naast winkelcentra moet je denken aan wachtkamers, kantines, ijssalons, bowlingcentra, biljartzalen, kapsalons, cafetaria’s of eetcafés. In de horeca zie je vaak snacks en nootjes in het assortiment.”

De circa 35 franchisenemers bij Tubz plaatsen en beheren een aantal ‘vending machines’. Het is al mogelijk te beginnen met een bundel van 10 automaten. “Voor sommigen, zoals studenten, is dat prima, als bijverdienste. Maar we hebben franchisenemers met meer dan 50 en zelfs met meer dan 100 automaten”, vertelt Baudoin.

Samen bepalen waar de automaten het beste renderen

Franchisenemers bij Tubz kunnen snel van start gaan. Je bestelt een ‘bundel’ automaten (10,25,50 of 100 stuks) en de producten die je in die automaten wilt aanbieden. Tubz zoekt bij de start direct de beste locaties bij jou in de buurt om de automaten te plaatsen, maar doet dat natuurlijk graag samen met jou.

Hierdoor krijgt de franchisenemer meteen een vliegende start. “In hun omgeving kennen franchisenemers vaak prima locaties, en we willen natuurlijk graag dat ze die aandragen. In samenspraak met elkaar komen we er altijd uit”, vertelt franchisegever Ramon Baudoin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier!

Ontvang gratis meer informatie over 1. Tubz Europe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

1. Tubz Europe

×