Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisen zonder eigen vermogen bij Spare Rib Express

Is het mogelijk om franchisenemer te worden zonder eigen vermogen? Spare Rib Express introduceert het Kickstarter Franchise programma om deze mogelijkheid te bieden. Hoewel de meeste franchiseformules altijd een minimale financiële inleg hanteren, begrijpen wij dat er veel ambitieuze en ondernemende mensen zijn die financieel net niet in staat zijn om dit bedrag op te brengen.

Met dit in gedachten hebben wij besloten om een unieke kans te creëren voor franchisenemers die perfect passen bij het profiel van een Spare Rib Express ondernemer. Spare Rib Express verlangt geen eigen financiële inleg van deze bijzondere ondernemers. Daarmee krijgen ze de gelegenheid om zelfstandig vermogen op te bouwen, te profiteren van de vrijheid die het ondernemerschap met zich meebrengt en vanaf het allereerste moment eigenaar te zijn van een bezorgrestaurant.

Misschien vraag je je af: “Is dat geen risico?” Het klopt dat wij inderdaad een groter risico nemen door zelf de financiering op ons te nemen. Echter, wij hebben enorm veel vertrouwen in de markt en ons franchise systeem. Om ervoor te zorgen dat deze ondernemers succesvol worden, bieden wij hen volledige begeleiding vanaf dag één. Ze worden intensief begeleid, zodat ze alle ins en outs van het vak leren en een gezond bedrijf kunnen opbouwen.

Spare Rib Express heeft momenteel 75 bezorgrestaurants door heel Nederland en er zijn veel potentiële locaties beschikbaar in onder andere Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overijssel en Limburg. Als jij een ondernemer in spe bent die geïnteresseerd is in dit unieke Kickstarter Franchise programma, vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

 

Ontvang gratis meer informatie over Spare Rib Express

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Spare Rib Express

×