Franchisenemer aan het woord

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

van stijn perselectief

Sinds oktober 2012 is Pieter van Stijn franchisenemer bij Perselectief. Van Stijn, die eerder als adviseur al zelfstandig ondernemer was, is zeer te spreken over zijn keuze te gaan samenwerken met Perselectief. “Als zelfstandig ondernemer ben je erg  ‘solo’ bezig. Als persoon laat ik mij graag inspireren door anderen. Door te kiezen voor een franchiseformule heb je het beste van twee werelden. Je bent eigen ondernemer  en toch heb je collega’s die hun kennis met je kunnen delen.”

Het hele concept van Perselectief straalt professionaliteit uit, iets wat een klant natuurlijk ook ziet.

Iedere start van een nieuwe onderneming is een uitdaging, hulp vanuit de formule kan van groot belang zijn voor de franchisenemer. Van Stijn vertelt: “Bij het starten moet je een fee afdragen, als ondernemer ga je natuurlijk kijken wat je daar in waarde voor terugkrijgt. In de afspraken over de fee wordt gebruik gemaakt van een cafetaria-model. Je geeft aan op welke manier je ondersteund wilt worden en de fee is een resultante daarvan.  Bij Perselectief krijg ik daar in ieder geval  goede systemen voor terug waaronder een back-office systeem.  Het hele concept van Perselectief straalt professionaliteit uit, iets wat een klant natuurlijk ook ziet.” Op de vraag waarom dit werk Van Stijn zo aanspreekt werd duidelijk geantwoord: “ Vanuit de rol van “trusted advisor” ben ik geïnteresseerd  in de opdrachtgever en zijn probleem. Als zijn probleem duidelijk is, proberen wij deze samen op te lossen.”

Perselectief is een groeiende formule die steeds op zoek is naar nieuwe franchisenemers. De ‘werving en selectie formule’ blijft zich verder ontwikkelen en komt steeds met nieuwe initiatieven die zij graag met enthousiaste ondernemers deelt.

Perselectief_Werving_en_Selectie_werving_bemiddeling_franchise

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.