Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord

Kevin Kerklaan

30 september jl. opende Kevin Kerklaan zijn New York Pizza-vestiging aan de Houtmarkt 10 in Deventer. Zijn keuze voor New York Pizza was snel gemaakt: “eigenlijk kwam ik per toeval in aanraking met de keten. Ik was al jaren werkzaam in de horeca en wilde voor mijzelf beginnen. Ik zocht een eigen onderneming, iets waar ik mezelf in kwijt kon. Ik heb me toen op verschillende bedrijven georiënteerd maar kwam er al snel achter dat New York Pizza voor mij de meest geschikte formule is.”

”Franchisenemer zijn geeft veel voordelen: New York Pizza is een sterk merk en bovendien een mooi, positief bedrijf. Met het opstarten van mijn winkel heb ik veel ondersteuning gekregen vanuit het hoofdkantoor. Het is erg fijn ondersteuning te hebben van ervaren pizza-experts.”

Kerklaan heeft wel wat tegenslag moeten verwerken. ”De opening is bijna een maand uitgesteld. De vergunning was vertraagd door protesten van de buurtbewoners. Dat niet iedereen blij is met mijn winkel vind ik jammer. Een buurtbewoner heeft mij tijdens de opening gezegd net zo lang te protesteren tot ik mijn winkel weer moet sluiten. Dit valt mij zwaar. Gelukkig laat ik me niet snel bang maken: ik vertrouw op mijn klanten, mijn team en mijn zaak.”

”Ook op dit vlak heeft het hoofdkantoor mij goed ondersteund. Ik kan zeggen dat ik erg blij ben dat ik bij New York Pizza terechtgekomen ben. Een van de mooiste dingen aan het ondernemen vind ik dat ik de kans krijg een eigen team op te zetten. Zien hoe jongeren zich ontwikkelen en ondertussen zelf hard werken en het goede voorbeeld geven.”