Franchisenemer aan het woord

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

taco mundo ondernemer

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Op 19 augustus opende franchisenemer Nourddine Bnouhanna zijn deuren van de vestiging  in Amsterdam Nieuw-West.

De hulp van franchiseformules is voor veel startende franchisenemers van groot belang. Bij de opstartfase is de hulp van de formule altijd extra gewenst, zo onderstreept Bnouhanna. “De opstartfase is goed en intensief verlopen, je moet zaken zo organiseren zodat alles op rolletjes verloopt. Ik heb voldoende begeleiding vanuit Taco Mundo gekregen. Het heeft mij enorm geholpen bij het volgen van de stappen in de opstartfase.” Waar Taco Mundo het meest bij heeft kunnen helpen was Bnouhanna duidelijk: “In principe bij alles; van opstarten tot de opening. De verbouwing, de financiën  etc.”

De keuze voor  franchise en waarom juist de formule van Taco Mundo was voor Bnouhanna vlot te beantwoorden: “Het is een nieuwe uitdaging voor mij geweest en vooral spannend wat betreft het opstarten van een eigen onderneming. Mijn ervaring in de horeca, ruim 24 jaar, was voor mij ook het uitgangspunt geweest om de stap te nemen voor franchise. Ik ben voor Taco Mundo gegaan nadat ik verschillende formules had bekeken en door te kijken naar mijn omgeving. Men wilde iets nieuws in de buurt. Ik heb het concept van Taco Mundo aan hen voorgelegd en de reacties waren zeer positief.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website