Franchisenemer aan het woord

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

BeddenXperts

Sinds augustus 2013 wordt het assortiment van BeddenXperts ook in Lelystad aangeboden. Gerard Fidder is sindsdien franchisenemer van de beddenformule. Het is een aanvulling op zijn Woon Outlet Lelystad, waar al woninginrichting en vloeren worden aangeboden. BeddenXperts is een welkome uitbreiding van het assortiment.

‘’Het opstarten is snel gegaan. We waren op zoek naar een uitbreiding voor onze onderneming. Met De Nationale Franchisegids in de hand hebben wij ons georiënteerd op verschillende formules. BeddenXpert sprak ons aan, voornamelijk dankzij de grote ondersteuning. Omdat de formule nieuw is in Nederland, wordt er breed ingezet op marketing. Onze winkel in Lelystad heeft een groot verzorgingsgebied dus voor het adverteren is een groot bereik ook een vereiste. Ook de formule-uitstraling sprak ons aan. Het kleurgebruik is aantrekkelijk en het concept zit goed in elkaar.‘’

Fidder is al een lange tijd actief in de woninginrichting. ”Ik zit al vanaf mijn 12e in het vak, dat is inmiddels meer dan 50 jaar geleden. Onze zaak is 42 jaar geleden door mijn vrouw en mij opgezet. Dat de branche het momenteel zwaar heeft merken wij ook. Dit is juist de reden dat wij aansluiting zochten bij BeddenXperts. In mindere tijden moet je blijven vernieuwen. Als ondernemer kun je niet stil blijven zitten. Je moet flexibel zijn en voor veranderingen openstaan, anders hol je achteruit.’’

Tot slot geeft Fidder nog een tip voor alle ondernemers: “geef niet meer geld uit dan je hebt. Dat lijkt simpel maar is essentieel. Wanneer je dingen koopt die je eigenlijk niet kunt betalen, gaat het fout. Je hoeft niet in een nieuwe bus rond te rijden als de oude ook nog goed is. En nooit stilzitten, natuurlijk.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Frederik

    Leuk om te lezen dat er ondanks alle kommer en kwel verhalen toch nieuwe initiatieven in de non food zijn die nog van de grond komen ook!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website