Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord

Evan Oei, Taco Mundo Zoetermeer
De kersverse franchisenemer Evan Oei gaat binnenkort zijn Taco Mundo openen in Zoetermeer. In oktober 2013 heeft hij zijn franchiseovereenkomst getekend en in begin 2014 moet de winkel zijn deuren openen. De ondernemer is via denationalefranchisegids.nl met de formule in contact gekomen.

‘’Ik woon vlakbij de vestiging van Taco Mundo in Den Haag en ben er vaste klant. De formule sprak me aan door het assortiment, de service en de vriendelijke prijzen. Ik ben me online gaan oriënteren op het starten van een eigen onderneming en zodoende ben ik in aanraking gekomen met Taco Mundo. Het ging snel, want ik ben nu druk in training en open binnenkort mijn eigen vestiging.

Ik heb meer dan tien jaar in de Verenigde Staten gewoond waar ik verschillende leidinggevende functies in de horeca heb gehad. In de VS zijn Mexicaanse ketens als Chipotle, Taco Bell en Chevy’s een groot succes. In Nederland zijn nog erg weinig Mexicaanse restaurants actief. Daarom denk ik dat Taco Mundo een groot groeipotentieel heeft.

Dat ik me bij een franchiseorganisatie als Taco Mundo aansluit is niet toevallig. Mijn eigen voorwaarde voor het starten van mijn onderneming was dat ik me aansloot bij een franchise, een eenmanszaak heb ik niet eens overwogen. Volgens mij is het in dit economische klimaat zonder bekendheid lastig overleven. Zonder franchiseorganisatie sta je er écht helemaal alleen voor.

Op dit moment ben ik druk bezig met mijn training. Als mijn zaak open gaat moet ik er natuurlijk helemaal klaar voor zijn. Ik vind het erg leuk om te zien hoe andere franchisenemers hun zaken organiseren en hiermee zorgen voor tevreden klanten. Het leuke aan mijn eigen onderneming vind ik de vrijheid en de uitdaging. Ik wil hard werken en daar resultaat van zien!’’

Tot slot geeft Oei ons zijn motto mee. ‘’Dream it, wish it, do it! Stel je doelen en heb plezier in wat je doet.’’