Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord

Begin november startte het ondernemerspaar Arthur en Adri Willemse een nieuwe uitdaging in Groningen. Het paar, dat voorheen  eigenaar was van een eigen supermarkt, opende begin vorige maand de deuren van hun eerste New York Pizza vestiging aan de Verlengde Hereweg.

Het duo dat de enige New York Pizza in Groningen overneemt van franchiser Joost Slagter, wilde graag in de foodbranche verder. Ze kwamen met New York Pizza in contact op de franchisebeurs in Hoevelaken van april 2013, daar spraken zij ook met de toenmalige franchisenemer van NYP Groningen.

Op de vraag waarom dit werk hem zo aanspreekt antwoordt Arthur Willemse: “Het is erg op jonge mensen gericht en dat spreekt ons erg aan. De drukte op bepaalde momenten van de dag brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee.” Arthur verwacht komend jaar dat het thuisbezorgconcept een verdere vlucht neemt en dat de doelgroep voor hun vestiging steeds groter gaat worden: “Groningen is groot genoeg voor twee New York Pizza vestigingen. Soms zijn onze bezorgers voor een enkele reis een half uur onderweg naar een klant. Om onze klanten straks sneller te kunnen helpen, willen wij in loop der tijd graag een tweede vestiging openen in Groningen.”