Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord

Wouter Wortman - franchisenemer Straetus
Het lijkt een grote stap, van medewerker in loondienst overstappen naar franchisenemer in een compleet andere sector. Franchisenemer Wouter Wortman besloot toch deze stap te maken en niet zonder succes. In september 2013 opende hij vestiging Apeldoorn en per 1 oktober a.s. komt daar een nieuwe vestiging bij.

Voordat Wortman startte als franchisenemer was hij in een totaal andere sector actief: Hij verkocht lensimplantaten.  Toch was het geen enkel probleem om franchisenemer te worden bij Straetus Incasso.  “Via www.denationalefranchisegids.nl kwam ik in contact met Straetus en ik was meteen onder de indruk van de kwaliteit van de -back office en de gedrevenheid van de franchisegevers. Na een korte maar intensieve training kon ik van start.”, aldus Wortman.

De opstart van zijn eerste vestiging in Apeldoorn bij de franchiseformule verliep  vlekkeloos. “De franchiseformule heeft mij uitgebreid begeleid op verschillende gebieden, juridisch, acquisitie en de dagelijkse praktijk.”

Wortman is erg gemotiveerd om bij elke debiteur zijn doelstelling, het succesvol incasseren op een klantvriendelijke en transparante manier, te behalen.  Dit geeft de ondernemer energie om door te gaan. Daarnaast heeft hij veel plezier in zijn vak. Zijn motto is dan ook ‘the sky is the limit’. “Als ondernemer ben ik zelf de baas en bepaal ik zelf wat ik wel en niet doe.’’

Straetus Incasso heeft een effectieve, klantvriendelijke en transparante aanpak. De persoonlijke benadering van zowel opdrachtgever als debiteuren zorgt voor snelle afhandelingen. Een nieuwe snelgroeiende tak van dienstverlening is debiteurenbeheer waarbij de klant alleen de factuur verstuurt en Straetus vanaf dat moment het gehele traject overneemt.  Wortman: “Dat werkt erg goed.”