Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord

10 september 2013

Rots-Vast op beurs

VLNR: Michiel Kraaijeveld (Rotsvast Delft en bestuurslid), Robert Kraaij (Rotsvast Utrecht), Arno Vervoord (Rotsvast Eindhoven en bestuurslid), Douwe Weerstra (Rotsvast Breda & Middelburg en bestuurslid)

Rots-Vast is voor uitbreiding van haar netwerk en dienstverlening altijd op zoek naar gedreven en vakkundige zelfstandige verhuurmakelaars. Op de franchisebeurs van april jl. zijn zij een overeenkomst aangegaan met Robert Kraaij.

Kraaij had reeds een zelfstandig kantoor dat al 10 jaar bestaat met een eigen portefeuille en vaste huurders. Dit bedrijf Rent a House Service deed met 4 man personeel al jaren hetzelfde als Rots-vast. Rots-vast kende hij als concullega in de regio Utrecht. De vestiging aldaar is uit de formule gestapt. Dit beschouwde Kraaij als een enorme kans, die hij heeft onderzocht.

“Bij Rots-Vast kan ik als kleine speler in de markt een veel grotere worden” aldus Kraaij. Klanten die hij al in zijn netwerk had, kon hij meenemen naar Rots-Vast en daar werd zijn kring nog groter. “Mijn eerste weken waren een beetje chaotisch. Een eigen bedrijf hebben en dan nog een extra naam gaan voeren kost veel tijd”. Voor Kraaij ziet geen werkdag er hetzelfde uit: “Iedere dag heeft zijn eigen problemen en uitdagingen. Problemen als wanbetalers of appartementen die niet schoongemaakt achtergelaten worden, moeten toch worden opgelost”. Kraaij is zeer te spreken over de samenwerking met Rots-Vast. “Iedere kleine speler op de markt doet er goed aan dezelfde stap te zetten als ik, Rots-Vast is een geweldige formule om voor te werken, de kosten heb ik binnen 2 maanden terugverdiend!”