Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord: Nick van Braam, Wave-e Studios

Even voorstellen! Wie ben je?

Ik ben Nick van Braam, 30 jaar en ik kom uit Rotterdam. Ik ben al 13 jaar samen met mijn vriendin en we hebben samen 2 kinderen van 3 jaar en 7 maanden.

Hoe ben je met Wav-e in aanraking gekomen en waarom heb je voor dit concept gekozen?

Bij mijn oude baan bij defensie was ik altijd al bezig met sport en het helpen van mijn collega’s aan het behalen van betere sportresultaten. Na mijn tijd bij defensie besloot ik personal trainer te worden. Via mijn re-integratiebegeleider ben ik in contact gekomen met een andere oud-militair die gestart was met een Wav-e Studios in Beuningen. Via die weg is het balletje gaan rollen. Ik heb gekozen voor Wav-e Studios, omdat er al veel personal trainers zijn en ik met dit concept mijzelf als personal trainer kan onderscheiden op het gebied van: kosten, tijd, energie, uitstraling en gemak.

Wat deed je voor Wav-e? Ervaring in de sport?

Ik heb 12 jaar gewerkt bij defensie. Ik zat bij de infanterie en beoefende dagelijks sport op verschillende vlakken. Vervolgens heb ik groepslessen verzorgd bij een sportcentrum en heb ik in de tussentijd verschillende certificaten en diploma’s behaald. O.a. mamafit, buitensport, kettlebel instructeur, SAQ trainer en bootcamp trainer.

Je studio bestaat ondertussen alweer ruim een half jaar, hoe kijk je hierop terug en hoe gaat het nu?

In het begin wat stroef, aangezien het concept hier nog niet bekend was. Veelal waren mensen sceptisch. Zodra ze de kennismaking ervaren hebben is dat gevoel gelukkig vaak weg. Ik merk nu inmiddels dat er veel meer stabiliteit is en de mond-tot-mond reclame ook erg positief is. Goede verhalen en goede resultaten, prima!

Welke hoogtepunten heb je meegemaakt in het eerste jaar Wav-e?

De hoogtepunten komen voort uit het helpen van mensen met échte problemen als ms en erge reuma. Ook het behalen van mooie resultaten is altijd een hoogtepunt.

Wat zijn jou doelstelling voor de toekomst? Waar werk je graag naartoe in de komende jaren?

Mijn voornaamste doel is het blijven verbeteren van de naamsbekendheid in Rotterdam. Ik wil dat veel meer mensen de voordelen van EMS training ervaren. Op de lange termijn wil ik graag een XL locatie openen. Dat betekent ook dat ik dan ga werken met personeel.

Sta je alleen in de studio of werk je al met personeel? Hoe bevalt dit?

Ik sta vanaf het begin alleen in de studio. Dit is nu nog goed te doen alleen je merkt wel dat het steeds meer energie van je vraagt. Het zal niet lang meer duren dat er iemand het team komt versterken.

Zou je nog een tweede vestiging willen openen?

Ik maak liever van mijn huidige locatie een XL locatie dan dat ik een extra locatie open. Maar, zeg nooit nooit.

Hoe bevalt de begeleiding vanuit Wav-e Nederland? Kan je hier iets over vertellen.

De begeleiding is top. Ik heb altijd veel vragen en gelukkig kan je altijd terugvallen op Wav-e Nederland.

×