Franchisenemer aan het woord – Straetus Incasso

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Straetus 1
Rosanne Vermeulen begint vanaf 1 juni officieel bij Straetus Incasso als franchisenemer in regio Nijmegen. Van jongs af aan wist Rosanne al dat ze later een eigen bedrijf wilde beginnen. Sinds haar 15e heeft ze regelmatig haar vader geholpen, die ook franchisenemer bij Straetus is in regio Rivierenland. Naast haar studie Rechtsgeleerdheid & Bedrijfskunde, heeft ze de kans aangepakt om zelf ook franchisenemer te worden bij Straetus.

“Mijn vader vertelde altijd thuis over zijn werkzaamheden bij Straetus, en daar werd ik enthousiast door. Toen ik ging studeren in Nijmegen hoorde ik dat Straetus daar nog niet vertegenwoordigd was en kreeg ik de kans om daar zelf te beginnen.”

De combinatie met werk en studie is eenvoudig te combineren voor Rosanne : “Het voordeel van Straetus is dat we online werken. “Ik kan overal waar internet is, aan het werk. Het is geen toeval dat het aansluit bij mijn studie want ik moet zeggen dat de juridische kennis heel handig is. Aan de ene kant moet ik het wel in mijn eentje doen, maar aan de andere kant sta ik door het franchiseconcept niet alleen. Ik zit nu in de fase dat ik op zoek ben naar personeelsleden die enthousiast en gemotiveerd bij mij aan het werk willen.”

Behalve dat franchise het voordeel biedt dat je als ondernemer niet alleen staat, vindt Rosanne  het concept van Straetus ook mooi. “Straetus gaat over klantvriendelijk onderhandelen en dat trekt mij erg aan. Incasso in het algemeen heeft in Nederland een slechte naam, mensen denken ook vaak aan deurwaarders maar daar zitten we bij Straetus nog vóór. Ik hoop dat als Straetus een van de grotere spelers kan worden in Nederland, dat het beeld over incasso dan verandert .”

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.