Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord – Straetus Incasso

Straetus Incasso blijft ook in deze economisch moeilijke tijden groeien. Op 1 november 2013 opende Gert Barnhoorn en Danny Hogers de deuren van hun gezamenlijke Straetus Incassobureau  ‘Randstad- West’. Hogers is naast mede-eigenaar van vestiging Randstad- West ook sinds januari 2011 eigenaar van vestiging Amsterdam.

Voor de samenwerking tussen Barnhoorn en Hogers tot stand kwam had ook Barnhoorn zijn eigen vestiging. Echter leverde deze vestiging niet het gewenste resultaat op, waardoor Barnhoorn ging zoeken naar andere mogelijkheden. Deze vond hij in een samenwerking met Hogers. “Samen een vestiging openen is een goede stap geweest. We zijn complementair aan elkaar en dat zien wij, in deze pas korte periode, ook terug in de cijfers”, aldus Hogers

Hogers is sinds 2008 al zelfstandig ondernemer als consultant, daarvoor was hij in ’95 ook werkzaam bij een incassobureau. De keuze om een franchiseverbintenis aan te gaan met Straetus was voor hem een logische stap. “Met name bij dit product is het hebben van een landelijke uitstraling een grote meerwaarde. Ook hebben de huidige eigenaren van Straetus een duidelijke visie, wat erg belangrijk is bij het zijn van een succesvolle formule.”

De verwachtingen voor het komende jaar zijn volgens Hogers rooskleurig. “Voor beide filialen verwacht ik een groei van 35 tot 40% en hoop ik dat het klantenbestand met 40 tot 50% toeneemt. Het is in deze economie natuurlijk moeilijk zeggen, maar het is hollen of stilstaan!”