Franchisenemer bij Kop & Schouders

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Kop & Schouders
Edward Kampschuur startte op 1 januari 2009 in Papendrecht zijn franchiseonderneming ‘Drechtsteden en Groot-Rotterdam’ voor Kop & Schouders. “Na zesentwintig jaar ervaring te hebben opgebouwd  was het een kleine stap om een eigen onderneming te starten. Met een ruim relatienetwerk kreeg ik de kans om mijn focus volledig te richten op verkoop en acquisitie en worden alle overige zaken op het gebied van marketing, automatisering en ordermanagement overgenomen door de BackOffice van Kop & Schouders.”

De juiste klik!
“Met Kop & Schouders heb ik de juiste klik gevonden. Door de goede connecties van de franchisegever met leveranciers in Europa en het Verre Oosten, is het voor mij mogelijk om alle promotionele producten in de volle breedte aan te bieden. Zo beschik je dus als franchisenemer over een compleet netwerk van leveranciers, producten in de goed prijs- kwaliteit verhouding, die met de grootst mogelijke kwaliteitscontrole geproduceerd en geleverd worden. Voor mij dekt Kop & Schouders dus de hele lading.”

Full focus richten op wat belangrijk is voor een ondernemer
“Tot op heden heb ik ontzettend veel plezier in mijn werk. Ik ben nu een jaar bezig en heb al veel leuke projecten  gedaan.  Een van deze projecten is een uniek concept voor lokale voetbalclubs, www.clubbal.nl . Het doel is de kosten voor wedstrijd- en trainingsballen aanzienlijk te drukken en verenigingen zichtbaarder te maken in de omgeving. Als franchisenemer heb je dus een goede bagage om je te onderscheiden binnen de branche van promotionele artikelen. Voor meer informatie neem eens een kijkje op www.kopenschouders.nl.”

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 30 maart.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.