Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Davy Louwers start Eten met gemak in regio Veldhoven

 

Eten met gemak breidt haar bezorggebied medio in mei uit met Davy Louwers, afkomstig uit Veldhoven. Louwers verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak in Brabant en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Goirle, Hilvarenbeek, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard en Veldhoven. “Ik sta voor zowel jong als oud dagelijks klaar om ze te kunnen voorzien in verse maaltijden aan huis”, vertelt een trotse Davy.

Davy Louwers (20) heeft altijd de wens gehad om een eigen bedrijf te hebben. Toen hij via De Nationale Franchise Gids in contact kwam met Eten met gemak vond Louwers het tijd om zijn droom te verwezenlijken: een eigen onderneming waarbij persoonlijk contact en een goede service hoog in het vaandel staan. “Eerder heb ik bij een slager gewerkt, waar ik voor het eerst heb kennisgemaakt met verse maaltijden aan huis. Daar heb ik al gemerkt dat het bij veel mensen vaak aan tijd en mogelijkheden ontbreekt om gezond en lekker te kunnen eten”, zegt Davy over zijn keuze.

De klanten in de regio Veldhoven krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Louwers.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Louwers af.

Over Eten met gemak

Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 27 franchisers, die allen in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.

 

×