Franchisenemer Doppio Espresso Gouda zorgt voor frisse start

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In juni 2011 ging Doppio Espresso Gouda van start. Nu, zeker 4 jaar later maakt de espressobar een nieuwe frisse start. De franchiseformule verwelkomt namelijk een nieuwe franchisenemer, Alexander van Vliet. Van Vliet zal de espressobar runnen die gevestigd is in het historische hart van Gouda. Klanten kunnen hier terecht voor een uitgebreid koffie assortiment, exclusieve theeën, gebak, verse sappen en belegde broodjes.

Van Vliet start in een zaak waar service, kwaliteit en passie de belangrijkste speerpunten zijn. Het doel van de franchisenemer en zijn team is om mensen blij te maken en met een goed gevoel huiswaarts te laten gaan.

Franchiseformule Doppio Espresso bereikt landelijk steeds meer mensen en heeft een groot netwerk aan winkels opgebouwd. Doppio gaat samenwerkingen aan en staat open voor verbetering. Hierdoor is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. De franchiseformule heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen ontvangen, zoals ‘Winnaar AD Koffietest’ en ‘Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (3x)’.

Doppio Espresso organiseert op 11 november a.s. een gratis cappuccinodag om de start met de inwoners van Gouda en haar omgeving te vieren. Iedereen is welkom aan de Sint Anthoniestraat 1.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website