Franchisenemer eismann aan het woord: Rini Vermaas

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Nationale Franchise Gids sprak met franchisenemer Rini Vermaas over zijn start bij eismann, zijn beleving én toekomstplannen. Rini startte inmiddels een klein jaar geleden bij eismann en kijkt positief naar zijn beginperiode als franchisenemer.

Rini houdt zich bezig met de huis-aan-huis verkoop van diepvriesproducten aan particulieren. Ook pioniert Rini van deur tot deur. “Ik had altijd al de ambitie om voor mij zelf te beginnen. Na een uitgebreid oriëntatieproces op de website van De Nationale Franchise Gids, ben ik uitgekomen bij eismann. Zij zijn voor mij dé ideale partner en al snel waren beide partijen het met elkaar eens en tekende ik mijn eerste franchiseovereenkomst. De reden dat ik ben begonnen bij eismann is omdat dit qua investering haalbaar was en het één op één werken met de klanten mij erg aantrok. De voorbereidingsfase duurde uiteindelijk 3 maanden voordat ik aan de slag kon als franchisenemer”, aldus franchisenemer Rini.

Rini ervaart de begeleiding bij eismann als positief en plezierig. “eismann biedt ondersteuning waar nodig is en staat altijd voor mij klaar. Als ik terugkijk naar de afgelopen periode kan ik erg positief zijn. Het was een drukke en intensieve periode, je moet na één tegenslag niet bij de pakken neerzitten, maar doorgaan, twee keer zo hard.”

Rini is de meest succesvolle eismann ondernemer van de laatste jaren. Wij vroegen hem naar zijn geheim. “Je moet doen wat nodig is en wat er wordt gevraagd. Vertrouwen hebben in je partner die achter je staat en iedere dag de dag tegemoet gaan met veel energie en een positieve instelling. Je werkt toch zo’n 50 tot 60 uur in de week en dat is veel. Het meest prettige vind ik het contact met de klanten en de vrijheid die ik heb ”, vervolgt Rini.

eismann zoekt momenteel nog ondernemers door heel Nederland. Meer weten? Vraag direct informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.