Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer fit20 krijgt als eerste Nederlander uniek certificaat

27 maart 2019

Aqil Radjab en Jos Baas, fit20 multi-unit franchiseondernemers, hebben als eerste in Nederland het prestigieuze Certified Franchise Executive behaald. Het CFE is het keurmerk certificaat van de IFA, de International Franchise Association. IFA is de grootste internationale overkoepelende franchise organisatie.

Radjab vertelt over franchising en het belang van het CFE. “In de loop van de jaren heb ik, met ups en downs, geleerd dat franchising een vak apart is. Als je franchising goed doet dan kan je veel bereiken en veel resultaat behalen, voor iedereen in de organisatie, franchisegever en franchiseondenemers.” Door de combinatie van opleiding en werkervaring haalde Radjab de benodigde studiepunten om CFE executive te worden.

“Door het leerproces van het CFE certificatie krijg je een beter begrip van franchising” zegt Radjab. “Zowel in algemene zin als voor je eigen organisatie. Naarmate een organisatie groeit, wordt echte franchise kennis steeds belangrijker. Als single-unit franchiseondernemer richt je je in eerste instantie op het product. Maar als je groeit moet je je steeds meer in franchising bekwamen.”

Radjab is trots op de CFE certificering: “Franchising is echt fantastisch mits je het goed doet. Het brengt als multi-unit franchiseondernemer en als franchisegever een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Een franchiseketen kan enkel langdurig succesvol zijn als de franchiseondernemers succesvol zijn. Dat moet voorop staan. Ook fit20 is door de snelle nationale en internationale groei in transitie van productgericht zijn naar franchise gericht zijn. Deze dynamische ontwikkeling maken we goed door met dit kwaliteitskeurmerk . Het is voor ons en voor de hele fit20 organisatie een fantastische stap!”.

×