Franchisenemer Hanna van Papa John’s is ambitieus

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Er is weer een nieuwe vestiging van pizzaformule Papa John’s geopend. In de Amsterdamse Jan van Galenstraat startte Hanna Hanna zijn loopbaan als zelfstandig ondernemer in de horeca. Hanna is net zo ambitieus als de formule en wil snel doorgroeien.

Maandag 25 september stonden er tijdens het middaguur rijen voor de deur van de nieuwste Papa John’s vestiging aan de Jan van Galenstraat 174, Amsterdam. Het verliep precies zoals franchisenemer Hanna Hanna het had verwacht. De openingsactie van de eerste honderd pizza’s gratis, is duidelijk een trekker.

De nieuwe klanten werden door middel via de social media kanalen van Papa John’s ruimschoots van te voren op de hoogte gebracht van de openingsactie. ‘’Ik kreeg al veel reacties in de dagen voorafgaand aan de opening, ik voelde dat het goed zat. De komende tijd wil ik ‘knallen, zodat ik de beoogde targets haal. Is dat na vier maanden het geval, dan kom ik in aanmerking voor een volgende vestiging. Ik wil doorgroeien, net zoals de franchisegever.’’ aldus franchiseondernemer Hanna Hanna.

Franchisenemer Hanna Hanna wil door naar de vijf vestigingen, maar meer mag ook. In 2009 had hij al eens de intentie om een franchisevestiging van een pizzaformule over te nemen. Het ondernemersbloed kriebelde. Maar hij kwam er zakelijk niet uit met de eigenaar van de vestiging. Later ging hij als administrateur aan het werk, waarvoor hij was opgeleid. Hij kreeg al snel een leidinggevende functie in het bedrijfsleven.

‘’Ik heb hier lang naartoe geleefd. Toen Papa John’s naar Nederland kwam veerde ik op, maar ik keek eerst even de kat uit de boom. Ik zag de ene na de andere vestiging geopend worden. De franchisenemer in Amstelveen ken ik goed. Nadat ik zijn ervaring hoorde, was ik overtuigd van de volgende stap. Ik zag het als dé kans. Ze zijn jong in Nederland en willen doorgroeien, net als ik. En ik vind het een goed concept. Het is niet voor niets dat ze twee keer achter elkaar als beste pizzaformule ter wereld zijn gekozen.”

Op 1 februari dit jaar was hij de selectiefase door en begon het zoeken naar een locatie. De Jan van Galenstraat in Amsterdam was geknipt voor hem. Hij is immers opgeroeid en 22 jaar woonachtig geweest in de hoofdstad.

Hij beseft dat hij een ander leven krijgt als zelfstandig ondernemer. “Maar voor hard werken en lange dagen maken ben ik niet bang.” Ook in de aanloopfase naar de opening maakte hij al lange dagen met zijn team. Zo was er een dag waarop buren, wijkagenten, ondernemers uit de buurt en familie waren uitgenodigd om te komen proeven en kennismaken. Dat wilde Hanna Hanna graag. Niet alleen hij en zijn medewerkers zijn er nu klaar voor, ook de buurt. “Ik heb hier lang naartoe geleefd en heb er veel zin in.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website