Franchisenemer Inxpress maakt meer dan miljoen winst

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In de V.S. is voor het eerst een franchisenemer door de grens van 1 miljoen dollar marge gegaan. Cathy Battreall van InXpress Jacksonville in Florida heeft deze mijlpaal de afgelopen 12 maanden bereikt. De successtory van deze voormalige apotheker is te lezen in in de nieuwsbrief van InXpress Global. Ook is hier te lezen dat de franchisenemer van Inxpress in Groot-Brittannië samen in de maand juni al meer dan 1 miljoen marge hebben gerealiseerd; een gemiddelde van bijna  17.000 euro per franchisenemer.

Inxpress is specialist in het verzenden van pakketten en vervoersoplossingen, Inxpress bemiddelt in diensten  van vervoerders als DHL, UPS, TNT, FedEx, DB Schenker en Kuhne & Nagel. “Kracht van InXpress is het directe contact met de klanten, voor advies en support. Onze klanten bellen niet met keuzemenu’s van callcenters; klanten van InXpress krijgen 24/7 gewoon een antwoord op hun vraag. Bij InXpress ben je geen ‘accountnummer’ maar een belangrijke klant”, aldus franchisegever Frank Fontein.

In Nederland zijn er bij Inxpress nog een 15-tal regio’s beschikbaar, klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.