Franchisenemer McDonald’s wint Golden Arch Award

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Golden Arch Award vindt twee keer per jaar plaats tijdens World Wide Convention van McDonald’s in Orlando. Dit jaar kwam de award in handen van de Nederlandse franchisenemer Marcel Blauwendraat. De Fred L. Turner Golden Arch Award is de hoogste erkenning die een McDonald’s franchisenemer kan ontvangen.

CEO Steve Easterbrook en President High Growth Markets Dave Hoffman overhandigden de award aan Blauwendraat. De ondernemer werd genomineerd vanwege zijn leiderschap als bestuursvoorzitter van de Nederlandse Franchisenemers en zijn inzet voor zijn acht McDonald’s vestigingen.

“Ik ben zeer verrast en verguld om deze prestigieuze Golden Arch Award te mogen ontvangen. Deze award is niet alleen een erkenning voor mij, maar ook voor mijn team. Samen zetten we ons elke dag in om onze gasten een geweldige ervaring bij McDonald’s te geven”, aldus Blauwendraat.

Manu Steijart, algemeen directeur McDonald’s Nederland ziet de award als een grote verdienste voor Blauwendraat’s bijdrage:  “Marcel is een zeer toegewijde en authentieke franchisenemer, die in korte tijd samen met zijn team een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan McDonald’s in Nederland. Zijn ondernemerschap zet hij met veel passie in als franchisenemer en als bestuursvoorzitter van de franchisenemers in Nederland.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise