Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer opent 3e Spare Rib Express in Hoogeveen

Spare Rib Express heeft afgelopen maandag een bezorgrestaurant geopend in Hoogeveen. Bestaand franchisenemer Bart van Bergem opende naast zijn bezorgrestaurants in Veendam en Emmen een 3e vestiging middenin het centrum van Hoogeveen.

De food formule signaleert een groeiende behoefte onder franchisenemers die een nieuw Spare Rib Express bezorgrestaurant willen openen. Zo ook Bart van Bergem, die nu samen met zijn compagnon Esmée van Tellingen een 3e vestiging heeft geopend. Esmée heeft zelf bij Spare Rib Express Emmen gewerkt en heeft daardoor al veel ervaring met de operationele processen, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

Het bezorgrestaurant van Bart en Esmée is gevestigd aan de Grote Kerkstraat 2 aan een drukke winkelstraat.

Geplande openingen

De aankomende periode staan er verschillende nieuw te openen bezorgrestaurants op de planning bij Spare Rib Express. De formule heeft momenteel 54 bezorgrestaurants en er staan openingen in Oud-Beijerland, Meppel, Barneveld, Oosterhout, Geldermalsen en Hengelo gepland. Tevens zijn wij in gesprek met diverse potentiële kandidaten, aldus Pinedo.

Beschikbare gebieden

Spare Rib Express heeft nog diverse gebieden beschikbaar in Friesland, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Klik hier voor een overzicht van potentiële locaties.

×