Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer opent derde Kwalitaria in een jaar

Na de Kwalitaria vestigingen in Eerbeek en Warnsveld opent franchisenemer Job van der Neer weer een nieuwe vestiging, dit keer in Brummen. Op vrijdag 19 januari opent Kwalitaria Brummen haar deuren.

De nieuwe locatie is net als Kwalitaria Warnsveld volledig in de nieuwste stijl van Kwalitaria. “Kwaliteit staat bij al onze vestigingen voorop. We gebruiken de beste ingrediënten die zoveel mogelijk van Hollandse bodem komen. En dat proef je! Naast kwaliteitsproducten is ook een gezellige sfeer belangrijk. Bij ons kan je écht lekker zitten en genieten van je maaltijd.” aldus franchisenemer Job van der Neer.

Kwalitaria is onderdeel van het formulehuis Franchise Friendly Concepts (FFC). De focus ligt bij de formule op duurzaamheid. Bij Kwalitaria worden de burgers met vers gehakt van MRIJ-runderen gemaakt, een duurzaam Hollands ras. In 2013, 2015 én 2016 is de formule door GfK bekroond met de titel beste fastservice formule en behaalde vorig jaar zelfs een plek in de Horeca top 100.

Kwalitaria streeft naar 250 vestigingen in 2020. Bent u geïnteresseerd in uw eigen Kwalitaria? Wilt u Kwalitaria daarbij een handje helpen? Klik dan hier voor meer informatie.

×