Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer opent Family in Purmerend

Ondernemer Sky opende op donderdag 21 maart zijn gloednieuwe Family Purmerend. Na een vlotte verbouwing van drie dagen is zijn zaak helemaal klaargestoomd. Family Purmerend staat in het voormalige Cafetaria Zuid. De voormalige eigenaars zochten een nieuwe ondernemer. Sky besloot deze kans aan te grijpen om zijn tweede Family te openen.

De formule Family is geen onbekende voor Sky. ‘Ik heb zelf in Aalsmeer een Family. Die staat er nu bijna drieënhalf jaar.’ In Aalsmeer focust Sky zich echt op de burgers. In Purmerend zal Sky meer inzetten op de snacks en frites.

Jarenlange ervaring in de horeca

Sky’s horeca-ervaring gaat ver terug. Zijn hart en nieren zitten in de business. ‘In meer dan 10 jaar heb ik in verschillende restaurants mogen werken’, vertelt de ondernemer. ‘Dit was onder meer in de cafetaria van mijn tante.’

Zijn kennis van zowel het restaurantleven als de cafetaria is ideaal voor een eethuis als Family. ‘Dat ik uiteindelijk bij Family terecht ben gekomen is niet gek. De combinatie van cafetaria én eethuis trekt mij.’

Overstag door woonwijk

Sky’s keuze voor Purmerend-Zuid rust op het feit dat er een fijne woonwijk in de omgeving is. ‘Het ziet er netjes uit en inwoners kunnen op die manier fijn terecht bij het eethuis’, aldus Sky. De nieuwe Family-vestiging bevindt zich in een winkelcentrum. Ideaal, want zo kunnen mensen even gauw iets eten tussen het shoppen door. Sky kiest er dan ook voor alle dagen van de week open te zijn voor zijn nieuwe vestiging.

×