Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer opent haar derde fit20 vestiging

Apeldoorn krijgt er een nieuwe fit20 vestiging bij. Fit20 Apeldoorn Centrum opent op 1 juni aan de Asselsestraat 45. De vestiging in het centrum wordt de derde in Apeldoorn. Ook in Apeldoorn Noord en Zuid zijn vestigingen van fit20 gevestigd.

Bij fit20 train je 20 minuten per week. Dit gebeurt op afspraak en onder begeleiding van een trainer. De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast. Het wordt zo energieker, sterker en fitter. Doordat de oefeningen in slow motion worden uitgevoerd in een ruimte met een lage temperatuur is het mogelijk om, zonder te transpireren, in je dagelijkse kleding te sporten.

‘Nieuw hoogtepunt’

Directeur Walter Vendel noemt het openen van een nieuwe vestiging een nieuw hoogtepunt. “Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden. Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Apeldoorn Centrum en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling”, aldus Vendel.

Een ruim decennia aan ervaring

Fit20 Apeldoorn Centrum staat onder leiding van franchisenemer Hilde Scherrewitz (39). “Ik loop al heel wat jaren mee bij fit20. Ruim 11 jaar geleden startte ik mijn eerste studio, fit20 Apeldoorn Noord. Dat was op dat moment de tweede vestiging die startte en de franciseformule moest zich toen nog bewijzen, wat in de daaropvolgende jaren overtuigend gebeurde.”

“In 2016 opende ik een tweede studio, fit20 Apeldoorn Zuid en nu dus een derde, fit20 Apeldoorn Centrum. Wij trainen nu wekelijks 600 ‘fit20’ers’ met een team van 10 fit20 trainers en dat doen we met veel plezier en voldoening. Onze jongste fit20’er is 17 jaar en onze oudste 96, wat alles zegt over de toegankelijkheid van deze training”, aldus Scherrewitz.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over fit20![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×