Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Postmasters uitgeroepen tot JongMKB’er 2014

postmasters franchisenemer
Franchisenemer Dave Kemperman van Postmasters is uitgeroepen tot JongMKB’er van 2014 in het knooppunt van Arnhem Nijmegen (KAN). De jury roemde zijn tomeloze inzet en klantvriendelijkheid. Maar bovenal zijn drive om constant de klanten positief te verrassen door zijn klantenservice en dienstenpakket.

De winnaar draagt een jaar lang de eretitel en vertegenwoordigt Jong MKB Arnhem-Nijmegen tijdens de landelijke verkiezing. Daarnaast ontvangt de winnaar een prijs voor een echte hoogvlieger. Het bestuur van Jong MKB Arnhem-Nijmegen levert ook een maatwerk communicatiepakket aan, zodat de winnaar een jaar lang kan communiceren met de markt dat hij/zij de Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen 2014 is!

Over de ondernemer
Drie jaar geleden begon Dave Kemperman aan een nieuw avontuur: franchising bij PostMasters. Als oud Videoland ondernemer kende hij het klappen van de zweep. Door verschillende ontwikkelingen verdween zijn video-omzet als sneeuw voor de zon. Om het tij te keren ging hij in zee met PostMasters. Ondanks een lastige begin periode knokte hij door en wist hij PostMasters in Nijmegen op de kaart te zetten. Met een constante groei wist hij boven te worstelen en bediend hij heel MKB Nijmegen met zijn verzend en reprodiensten. Inmiddels behoort zijn winkels tot de topwinkels van PostMasters, en als klap op de vuurpijl is Dave afgelopen dinsdag uitgeroepen tot JongMKB’er van 2014 in het knooppunt Arnhem Nijmegen (KAN).