Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Remy Engelhard blij met CijferMeester

Sinds 1 januari 2013 is franchisenemer Remy Engelhard eigenaar van franchisevestiging CijferMeester in Wassenaar. De Nationale Franchisegids was benieuwd hoe het nu met de ondernemer gaat en sprak met hem. Engelhard is tevreden over CijferMeester als ondersteunende formule en raad samenwerking met de formule aan, wanneer iemand een eigen onderneming wil starten in de financiële dienstverlening.

Voordat Engelhard aan de slag ging als franchisenemer was hij 6 jaar lang financieel interim professional en werd hij voornamelijk ingehuurd door grote bedrijven. Engelhard heeft de overstap gemaakt, omdat hij een eigen administratiekantoor wilde starten en hierbij de toegevoegde waarde inzag van franchiseformule CijferMeester. Na een paar gesprekken klikte het volgens Engelhard direct met de formule. Het voelde goed en “alleen is ook maar alleen.” De fee is volgens Engelhard in balans met wat CijferMeester te bieden heeft.

Doorzetten, financieel inzicht, meedenken en persoonlijk contact is wat Engelhard wil meegeven aan nieuwe franchisenemers. Volgens Engelhard moet je veel aandacht en tijd besteden aan het werven van klanten. Daarom is het belangrijk om vol te houden. Het is Engelhard gelukt om binnen 1,5 jaar tijd genoeg klanten aan zich te binden en zit hij nagenoeg vol. Normaliter staat daar gemiddeld 3 jaar voor. Naast het werven van klanten en het onderhouden van reguliere klanten vergt het ook enige tijd om alles softwarematig goed in te richten.