Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Ron Stam over Finovion

30 november 2020
Ron Stam is de franchisenemer van Finovion in Soest. ‘’Bij Finovion zijn de zaken goed geregeld en daarom werk ik al enige tijd als franchisenemer bij deze formule’’, aldus Ron Stam. Voor Ron begon als franchisenemer had hij al een fiscale achtergrond.
Goed georganiseerde formule

Ron Stam is geruime tijd geleden franchisenemer geworden bij Finovion. Hij is hiermee één van de 52 franchisenemers van de formule. Hiervoor was Ron zelfstandig werkzaam, maar hij wilde een stap verdergaan. Hij is destijds begonnen bij Finovion omdat de franchiseformule zijn zaken goed georganiseerd had. Bij Finovion kreeg destijds hij ondersteuning voor de website, marketing, inkoop, software en vaktechniek. Dit heeft hem overtuigd om te beginnen bij deze formule.

Wat maakt Ron Stam een unieke ondernemer? Omdat hij korte lijnen heeft met zijn klanten en er directe communicatie is. Daarnaast kan Ron met zijn onderliggende kennis omtrent fiscaliteit klanten breder bedienen. ‘’Bij Finovion geloven wij in een professionele maar persoonlijke relatie met de klant. Dat maakt een relatie duurzaam en sterk.’’

Hulp tijdens coronacrisis

Tijdens de coronacrisis heeft het hoofdkantoor de franchisenemer geholpen door het verschaffen van informatie. Daarnaast kreeg hij advies vanuit het hoofdkantoor over waar de klant aan moet denken. Ook belangrijk is het klankborden met collega kantoren via het Finovion forum over corona problematiek.

Meer over Finovion

‘’Bij Finovion bieden wij: een professioneel landelijk werkend financieel adviesbureau met een persoonlijk aanspreekpunt.’’ Finovion is een formule voor administratiekantoren, bedrijfsadviseurs, accountancy specialisten en sinds 2003 actief. Het doel van Finovion is om MKB organisaties financieel te ontzorgen en als ondernemer mee te denken over de bedrijfsvoering.

Toekomstige ondernemers

‘’Door de automatisering zullen er veel veranderingen zijn met betrekking tot administratie. Om franchisenemer te worden bij Finovion heb je een brede gedegen kennis over fiscaliteit en kan jij goed inspelen op deze veranderingen. Word jij net als ik franchisenemer bij Finovion?’’ Word jij Finovion? 

[box] Wil je ondernemer worden bij Finovion? Klik dan hier. [/box]
×