Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Rook van Safety-atwork is een jaar actief in zijn regio

Franchisenemer Bennie Rook is nu een jaar actief voor de formule Safety-atwork en kijkt terug op een succesvolle start. Safety-atwork is specialist in bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Safety-atwork staat niet alleen voor de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen, maar biedt ook een uitgebreid programma veiligheidsopleidingen aan. Voor uitgebreide informatie zijn zij graag bereid.

Het één jarig bestaan van de franchisenemer werd groots gevierd in samenwerking met diverse producenten.

Tijdens deze viering zijn er een aantal vernieuwingen gepresenteerd, zoals de Elten veiligheidsschoen met de Welmaxx techniek, waardoor veel lopen op werkschoenen geen enkele moeite meer is.Ook werd tijdens het open huis de kledinglijn van Tricorp met de vele vernieuwingen aan de klanten gepresenteerd.

De Nationale Franchise Gids spreekt met de franchisenemer over zijn passie voor het vak. Rook is verantwoordelijk voor de regio Zwolle en Almere en heeft in Zwartsluis een winkel voor de producten van Safety-atwork, die daar overzichtelijk staan gepresenteerd. Ook is er een deel van de winkel ingericht met een uitgebreid assortiment dartmaterialen, wat ook een passie is van de familie Rook. Veelal behartigd mevrouw Rook de verkoop van de dartmaterialen. Het komt regelmatig voor dat er een klant binnenstapt voor dartmateriaal, maar dat hij ook naar huis gaat met een paar werkschoenen”, aldus Rook.

De franchisenemer is fulltime bezig met het franchisenemerschap terwijl zijn vrouw Martine de winkel bestiert. “Ik ben veel op pad. Ik ga langs bedrijven om de producten aan de man te brengen. Dat persoonlijke  contact vind ik heel belangrijk.” De franchisenemer speelt goed in op de vragen van zijn klanten. “In Overijssel wordt veel met riet gewerkt. Dit zette mij aan het denken en zo kwam ik op het idee om hele goede, snijbestendige handschoenen in het assortiment op te nemen. Het meedenken met klanten speelt bij mij een grote rol”, aldus Rook.

Bent u ook geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.