Franchisenemer Sandwich: Van de winkelvloer naar het ondernemerschap

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Brenda Bouman is inmiddels 5 jaar franchisenemer bij fashionketen Sandwich, ooit begon ze als verkoopster op de winkelvloer, tegenwoordig heeft ze samen met haar man twee eigen vestigingen. Haar samenwerking met Sandwich begon in 2012.

Voordat Brenda aan de slag ging als franchisenemer werkte ze bij Sandwich in Nijmegen. Tijdens haar periode als werknemer bij Sandwich raakte Brenda geïnteresseerd in het ondernemerschap bij Sandwich, dat deel uitmaakt van het familiebedrijf VeldhovenGroup. Ze ging in gesprek met VeldhovenGroup over een eventueel ondernemerschap.

Na een aantal gesprekken werd Brenda op 1 januari 2012 de trotse nieuwe franchisenemer van Sandwich in Nijmegen.

Naast de steun van haar man Frank, krijgt Brenda veel ondersteuning vanuit de organisatie. VeldhovenGroup ondersteunt de franchisenemers in veel aspecten van het ondernemerschap, zoals marketing en inkoop. “Ik ben tevreden over de samenwerking met de VeldhovenGroup. Er wordt naar mij en de andere franchisenemers geluisterd. Ik ben ook erg te spreken over de marketingcommunicatie. Hierdoor ontvangen we als franchisenemers echt meer klanten in de winkel.”

Na de vestiging in Nijmegen te hebben geleid en enige ervaring te hebben opgedaan, waren Frank en Brenda verrassend snel toe aan de volgende stap in hun carrière als ondernemer. Brenda en Frank namen een tweede vestiging onder hun hoede en werden franchisenemers van de vestiging in Apeldoorn. Inmiddels draaien beide vestigingen goed.

Sandwich is op dit moment op zoek naar nieuwe ondernemers. Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.