Franchisenemer Schaafstra al 17 jaar bij DA

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA Drogist

Franchisenemer Yvonne Schaafstra is zeventien jaar lang franchisenemer bij DA. Yvonne is eigenaar DA Antonius, de vestiging is onlangs omgebouwd en volledig voorzien van de Fris, Gezond en Mooi uitstraling.

Voordat Yvonne franchisenemer werd bij DA, was ze eerst jaren werkzaam bij de DA vestiging van haar moeder.  Yvonne: “nadat ik was afgestudeerd aan de HEAO, besloot ik om DA achter mij te laten en mijn carrière te starten met een commerciële functie bij een groothandel in de meubelbranche. Na drie jaar besefte ik pas hoe leuk het werk was bij DA. Ik begon de DA te missen. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen met mijn baan en terug te keren naar DA, ditmaal als franchisenemer”.

17 jaar franchisenemer

Anno is Yvonne 17 jaar lang franchisenemer bij DA. Yvonne: ”Door de jaren heen heb ik veel steun gehad van DA. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met DA. Zo heeft DA mij in het begin goed geholpen aan de hand van openingsacties, een marktonderzoek etc.”.

Ombouw

Yvonne vertelt ook over de ombouw van haar vestiging naar het Fris, Gezond & Mooi concept van DA. Yvonne: “tijdens deze hectische periode heb ik o.a. veel steun gehad van mijn operationeel winkelbegeleider. Met name het inrichten van de winkel was veel meer werk dan ik had verwacht”. Inmiddels is de verbouwing afgerond en heeft de winkel een prachtige nieuwe uitstraling gekregen.

Gezicht van de vestiging

Yvonne: “Ik geniet nog elke dag als franchisenemer van DA. Er zijn weinig banen zo gevarieerd als franchisenemer. Ik houd mij bezig met veel verschillende facetten zoals administratie, inkoop, personeelszaken enz. Daarnaast ben ik veel te vinden op de winkelvloer. Contact met de klant vind ik erg belangrijk. Uiteindelijk ben ik het gezicht van de vestiging, ik wil daarom niet alleen maar achter de schermen aanwezig zijn”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.