Franchisenemer Spar organiseert kleinste foodfestival van Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De jonge Djordy de Nooijer opende eerder deze maand een nieuwe SPAR city store in Breda. Na werkzaam te zijn geweest in het bedrijf van zijn vader (franchiseformule Eismann diepvries thuisdienst), heeft hij als teamleider in een grote supermarkt in Etten-Leur ervaring opgedaan.

“Augustus is bij uitstek de festivalmaand waarin veel muziek- en culinaire festivals worden georganiseerd door het hele land. Mede om de start van mijn winkel op te luisteren heb ik samen met mijn franchisegever het initiatief genomen om ‘Het kleinste Foodfestival van Nederland’ te organiseren. Het is een proeverij-festijn op het terrein bij de winkel, tussen NS-station en centrum in.”, aldus Djordy.

Op slechts een paar vierkante meters valt er gedurende de dag van alles te proeven. Van vers gebakken American cookies en lekkere smoothies in de ochtend, tot verse roombroodjes in de middag en vers bereide noten in de avond. Uiteraard met de nodige (gezonde) drankjes. Er hoeft geen entree te worden betaald. SPAR City aan de Willemstraat sponsort alle versnaperingen. Meer informatie over het festival is te vinden op www.kleinstefoodfestival.nl.

Volgens Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR Nederland en initiator van het evenement, belooft het vooral een beleving voor de smaakpapillen te worden: “Het gaat vooral om lekker eten en om smaak. Vandaar dat we het foodfestival-concept hebben uitgekleed tot dit kleine SPAR formaat. Geen foodtrucks, geen muziek en andere culturele optredens, just food”.

Ook interesse om ondernemer te worden bij SPAR? Klik dan hier om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.