Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Spare Rib Express Amstelveen draagt na 11,5 jaar stokje over

09 januari 2023

Ruim 11 jaar geleden startte franchisenemer Fred Wurtz in regio Amstelveen als franchisenemer bij Spare Rib Express. Nu was het tijd om het stokje over te dragen aan Juliette Garaud, reeds werkzaam in het bezorgrestaurant.

Het was altijd al zijn droom: ondernemer worden. Franchiseformule Spare Rib Express kende hij via zijn vriendenkring; het is een keten met veel vrijheid van denken en doen. Toen het bezorgrestaurant in Amstelveen op zijn pad kwam viel alles op zijn plek.

“Misschien wel het mooiste maar ook de grootste uitdaging van het ondernemen is het personeel. Als je 11,5 jaar altijd met de mooiste teams en mensen hebt gewerkt kan ik alleen maar trots terug kijken”, aldus Fred. Zonder deze bouwstenen kan je geen onderneming draaiende houden, altijd klaar staan voor elkaar en gaan voor de kwaliteit die er verwacht wordt. Plezier in je werk, de bedrijfsuitjes, de vriendschappen die je ziet groeien hebben mij het gevoel gegeven dat wij het goed deden.”

Na jaren met veel plezier met iedereen gewerkt hebben, een omzet die met grote stappen alle jaren omhoog ging, was Fred toe aan een nieuwe uitdaging. De keuze voor zijn opvolger maakte het afscheid een stuk gemakkelijker. “Juliette Garaud werkt al jaren in ons bezorgrestaurant, was mijn steun en vervanger in alles. Zij heeft altijd de wens van een eigen bezorgrestaurant gehad, dus mijn vraag aan haar om Spare Rib Express Amstelveen over te nemen was eigenlijk geen vraag maar meer een mededeling. Hierdoor kan ik met een goed gevoel mijn zaak achterlaten. Ik heb alle vertrouwen dat Juliette dit succes nog groter kan maken.”

Ontvang gratis meer informatie over Spare Rib Express

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Spare Rib Express

×