Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer van het Jaar 2023: nominatieronde 1 juni van start

30 mei 2023

Kort geleden maakte de organisatie van De Nationale Franchise Beurs bekend dat de Franchisenemer van het Jaar prijs terug van weggeweest is. De titel wordt uitgereikt tijdens De Nationale Franchise Beurs op 7 oktober. Ben je franchisenemer en wil jij met deze prijs naar huis gaan? Of ben je franchisegever en vind je dat één van jouw franchisenemers deze prijs verdiend? Vanaf donderdag 1 juni kan iedereen zich aanmelden om kans te maken op de titel Franchisenemer van het Jaar 2023.

Kans maken?

De gehele maand juni kan er genomineerd worden. Na aanmelding ontvangt de franchisenemer een bericht met daarin instructies, zoals het aanleveren van een motivatie en een aantal afbeeldingen. Alle genomineerden worden op franchisebeurs.nl gepresenteerd.

Vanaf 4 juli is het aan de franchisenemer en zijn of haar achterban om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De drie franchisenemers met de meeste stemmen zullen doorgaan naar de finale. De finalisten worden op 1 september bekend gemaakt.

En hoe gaat het dan verder?

Begin dit jaar bracht de organisatie van De Nationale Franchise Beurs het nieuws naar buiten dat zij de handen ineen slaan met mystery shopping platform Secret View. Deze partij zal in het geheim langs gaan bij de drie finalisten om hen te beoordelen aan de hand van diverse factoren. Daarnaast zullen (mede)organisatoren De FranchiseAdviseur en Franchisefactory de rol als vakjury op zich nemen, door de finalisten te beoordelen op o.a. klantbeoordelingen en benchmarking. De laatste beoordeling zal plaatsvinden tijdens de uitreiking op 7 oktober. Nadat de drie finalisten een korte pitch hebben gegeven mogen de bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete franchisenemer. De drie scores worden bij elkaar opgeteld, waarna duidelijk zal worden welke franchisenemer met de titel naar huis gaat.

Franchisenemer van het Jaar 2023

Naast het feit dat de winnaar de titel Franchisenemer van het Jaar mag dragen én uitgebreid in het zonnetje wordt gezet op al onze kanalen, ontvangt de winnaar een verzorgd lang weekend voor twee personen naar een mooie Europese stad of een zonnig strand, om daar te genieten van de welverdienste winst.

Vanaf donderdag 1 juni kun je jezelf of iemand anders nomineren door je aan te melden via onderstaande button:

Meld hier aan

×