Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer van het Jaar 2024: Over 1 week nominatieronde van start!

Kortgeleden maakte de organisatie van De Nationale Franchise Beurs bekend dat de Franchisenemer van het Jaar prijs ook dit jaar weer zal worden uitgereikt. De finale vindt plaats tijdens De Nationale Franchise Beurs die wordt gehouden op 11 en 12 oktober a.s. Ben je franchisenemer en wil jij met deze prijs naar huis gaan? Of ben je franchisegever en vind je dat een van jouw franchisenemers deze prijs verdient? Vanaf maandag 3 juni a.s. kan iedereen zich aanmelden om kans te maken op de titel Franchisenemer van het Jaar 2024.

De gehele maand juni kan er genomineerd worden. Na aanmelding ontvangt de franchisenemer een bericht met daarin instructies, zoals het aanleveren van een motivatie en een aantal afbeeldingen. Alle genomineerden worden op franchisebeurs.nl gepresenteerd. Vanaf 1 juli a.s. is het aan de genomineerden om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De drie franchisenemers met de meeste stemmen zullen doorgaan naar de finale.

De finale

Welke van de drie finalisten de beursvloer met de award zal verlaten, wordt bepaald door drie factoren: de beoordeling van mysteryshopper Secret View, de beoordeling van de vakjury en de final pitch op zaterdag 12 oktober aanstaande.

  • Mysteryshoppers: voorafgaand aan de finale worden de finalisten in het geheim drie keer bezocht door de mysteryshoppers van Secret View. Hierbij wordt de volledige klantreis van de klant in kaart gebracht en van A tot Z beoordeeld.
  • De vakjury: (mede-)organisatoren De FranchiseAdviseur en Hallo Franchise nemen de rol als vakjury op zich door de finalisten te beoordelen op de financiële- en operationele prestaties, maar ook op marketing, lokale betrokkenheid en de samenwerking met de franchisegever.
  • Pitch: tijdens de finale op 12 oktober geven de drie finalisten een korte pitch waarna de aanwezige bezoekers hun stem uit mogen brengen op hun favoriete franchisenemer. De finalist met de meeste stemmen wint dit onderdeel.

De drie scores worden opgeteld om te bepalen wie de Franchisenemer van het Jaar 2024 wordt! De winnaar mag een jaar lang de titel Franchisenemer van het Jaar dragen. Daarnaast ontvangt de winnaar niet alleen veel media-aandacht, maar ook een schitterende bokaal als tastbare herinnering aan deze prestatie. Tot slot wordt de winnaar beloond met een welverdiend lang weekend weg naar de zon of een prachtige Europese stad t.w.v. €750.

×